EHBO-V 50/50

Een garantieprijs afgegeven door EHBO-V en een verkoop door een van onze makelaars. Wij bieden u de mogelijkheid om mee te delen in de winst boven op de garantieprijs.

Gaat u met beiden een eigen woning samenwonen of is er sprake van gezinsuitbreiding? Bent u door omstandigheden bent in financieel zware tijden geraakt. Achterstand op uw hypotheek en/of is de geldverstrekker aan het verzoeken om dringend uw woning te verkopen? Dan kunt u kiezen voor de EHBO-V 50/50. Hierdoor bent u verzekerd van verkoop en kunt u meedelen in de winst binnen een afgesproken tijdslimiet.

Voorbeeld:

U heeft een woning gekocht in 2004 voor € 125.000,-- K.K. Uw huidige makelaar geeft aan dat de marktwaarde van uw woning vooralsnog € 160.000,-- is.

Duurt uw verkoop te lang of wilt u meer zekerheid? EHBO-V biedt u een garantieprijs aan van € 139.00,--. 

Uw woning wordt te koop aangeboden via een van onze makelaars voor een verkoopprijs € 150.000,-- wordt uw woning verkocht binnen een afgesproken periode van 3 maanden voor € 149.000,--

Dan wordt de winst tussen de garantieprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs verdeeld tussen u en EHBO-V.

Het lijkt er op dat u een lagere opbrengt heeft dan wanneer u uw woning verkoopt via de huidige makelaar. Bij EHBO-V weet u zeker en al ruim vooraf wat uw gegarandeerde verkoopprijs is. Een woning direct met 100% zekerheid verkopen is in deze tijd haast niet mogelijk. Bij EHBO-V heeft u dat wel.

EHBO-V reikt u nu dé oplossing aan om uw huis direct te verkopen. Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

EHBO-V reikt u nu dé oplossing aan om uw huis direct te verkopen. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem direct contact met ons op!