F.A.Q.

Tot overeenkomst komen met EHBO-V

Is het aanvragen van een bod geheel vrijblijvend zonder verplichting?

Ja, Wanneer u een bod van ons ontvangst is dit geheel vrijblijvend. Het bod is het meest nauwkeurig wanneer u het aanvraagformulier volledig hebt ingevuld dat u op onze website kunt vinden. Indien wij geïnteresseerd zijn krijgt u binnen 48 uur, twee werkdagen een reactie van ons. Indien u zich kunt vinden in ons voorgestelde richtprijs kunnen wij een afspraak maken om de woning te bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging ontvangst u een definitief voorstel. Indien u zich hier in kunt vinden zullen wij verder alles definitief maken. Kunt u zich hier niet in vinden, kunt u kosteloos dit aangeven zonder overige verplichten

Dus het bod wat ik van EHBO-V via de telefoon of mail krijg is gegarandeerd?

Nee, het is een zo nauwkeurig mogelijk bod. Echter bij de bezichtiging ontvangt u een definitief bod. Hoe meer informatie u aan ons mededeelt via het online-aanmeldformulier, des te beter ons bod. Het bod middels telefoon of mail is dus altijd een indicatie. Helaas kunt u hier dan ook nog geen rechten aan ontlenen.

Mijn woning heeft (veel of ernstig) achterstallig onderhoud, is dit een probleem?

Nee, Dit is geen probleem. EHBO-V koopt EHBO-V koopt woningen waaronder diverse appartementen, flats, studio’s, tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen máár ook vrijstaande woningen. Alle met geen én/of veel achterstallig onderhoud.

Mijn woning staat nu al enige tijd te koop bij een makelaar. Is dit bezwaarlijk?

Nee, dit is voor ons niet bezwaarlijk. Ons bezoek is altijd vrijblijvend en uw contract met uw makelaar heeft geen enkele invloed op ons bod.

EHBO-V voorkomt executoriaal beslag maar wat als er al beslag is gelegd op mijn woning?

EHBO-V zal nog steeds een bod kunnen uitbrengen op uw woning. Echter met de opbrengst van de woning dient bij verkoop de openstaande hypotheek en eventuele achterstanden alsmede de beslagen worden afgelost. Is ons bod niet hoog genoeg en daarmee de opbrengt niet voldoende dan is er toestemming nodig van hypotheekverstrekker(s) en beslaglegger(s). Een notaris alsmede EHBO-V kan u hier altijd in adviseren.

Hoe werkt EHBO-V

Koopt EHBO-V huizen in heel Nederland?

Nee, wij kopen huizen enkel in de provincie Zuid Oost-Midden-Brabant en Limburg, .

Hoe vertrouwelijk wordt er omgegaan met mijn gegevens?

EHBO-V handelt altijd op een integere en morele manier Dat betekent ook dat wij vertrouwelijk en anoniem omgaan met de door u beschikbaar gestelde informatie.

Brengt EHBO-V op iedere woning een bod uit?

Nee, helaas zijn er altijd enkele woningen waarop EHBO-V geen bieding uitbrengen. De marktwerking waarbij vraag en aanbod centraal staat bepaald de mogelijkheden van uw woning. Daarbij bepalen de economische maar ook de politieke factoren de verkoopbaarheid. Is uw huidige vraagprijs niet ‘reëel’ in vergelijking met de marktwaarde gebaseerd op referentie objecten dan zullen wij elkaar toch moeten vinden. Ligt onze bieding van het bod niet in lijn met uw verwachting zullen wij per definitie geen bod uitbrengen.

EHBO-V koopt allerlei woningen maar kopen jullie ook bedrijfsmatig onroerend goed?

Ja, die kans is aanwezig maar velenmalen kleiner dan onze corebusiness woningen.  

Wanneer EHBO-V de koop met u sluit.

EHBO-V geeft aan snel te werken, direct een bod te doen met 100% zekerheid. Krijg ik dan ook direct mijn geld bij verkoop van mijn woning?

Wij verkopen altijd met tussenkomst van een Notaris. In sommige situaties kunt u afhankelijk zijn van een hypotheekverstrekker. Bij akkoord wordt direct alles bij erkende instanties geregeld. Middels een storting van een waarborgsom of een voorschot op de koopsom kunt u al direct beschikken over het geld om de eventuele overige schulden af te lossen of te investeren in uw nieuwe woning.

EHBO-V geef 100% zekerheid maar hoe zit het dan met die drie-dagen-bedenktijd regel of onder financieringsvoorbehoud?

De drie-dagen-bedenktijd geldt niet voor EHBO-V aangezien dit een recht is welke bescherming geeft aan particuliere kopers. De wettelijke bedenktijd is dan ook niet van toepassing wanneer wij uw woning kopen. Onder financieringsvoorbehoud is een clausule die niet terugkomt in onze koopakte.

Kortweg bij ons heeft echt de 100% zekerheid dat uw woning verkocht is wanneer EHBO-V haar handtekening op de koopakte zet.

EHBO-V koopt dus direct mijn woning. Moet ik ook direct mijn woning verlaten?

Nee, u bepaald samen met ons de oplevering van uw woning net als het moment van een notariële overdracht van uw woning aan ons. In overleg kunnen wij altijd tot een goede oplossing komen met u.

Hoe betrouwbaar zijn de koop- en transportaktes van EHBO-V?

EHBO-V stelt altijd een koopovereenkomst op met tussenkomst van een erkende notaris. De transportakte wordt ook in alle gevallen opgesteld en gepasseerd door de notaris. Door de tussenkomst van de notaris kloppen de juridische zaken altijd en behartigd de notaris uw belang.

Wat kost de dienst van EHBO-V voor mij als verkoper?

Niets! Zoals ieder andere woning verkoop, komen alle gemaakte kosten koper voor rekening van de koper. In dit geval EHBO-V. Overigens is onze service maar ook onze dienstverlening geheel gratis.  

EHBO-V reikt u nu dé oplossing aan om uw huis direct te verkopen. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem direct contact met ons op!